De eerste thuis winst voor 2G is een feit!

Deze keer is het mijnen toer om verslaggever van dienst te spelen. Voor 2G stond al reeds de derde competitiematch voor de boeg. Deze keer mochten we tegen Stekene het beste van ons zelf proberen geven.

De heren- en damesdubbel werd op hetzelfde moment begonnen. Waar bij de damesdubbel( Cindy en Laura) alles vlotjes verliep, kon helaas niet hetzelfde gezegd worden over de herendubbel( Jelle en Gert). De eerste set gingen we nog vrij goed mee, maar door te veel fouten ging de eerste set verloren. Met vernieuwde moed gingen we de tweede set goed van start en speelden we de hele set op een goed niveau. De tweede set ging dan ook vrij vlot naar ons. De derde set was dan weer met meer spanning, maar helaas ging deze verloren door te veel foutjes aan onze zijde.  We gaan daar toch geen gewoonte van mogen maken Jelle ;).

1-1 na de dubbels, alles was dus nog mogelijk

Andreas had wat tijd om te bekomen na alweer een geslaagd toernooi, kwartfinale in enkel en finale in mix! Andreas kreeg te maken met een taaie tegenstander die héél veel pluimen terug wist te slaan. De eerste set werd al bij al nog vrij vlotjes binnengehaald(21-15) door afmattend en safe spel van andreas. Tijdens de tweede set begonnen de vele wedstrijden van het weekend wat parten te spelen en sluipten er wat meer foutjes in het spel. Dit resulteerde uiteindelijk in een 15-20 achterstand. Toen haalde Andreas een mooi staaltje van koelbloedigheid en wist deze set nog winnend af te sluiten met 22-20!

Ondertussen waren Linda en Jelle reeds begonnen aan hun enkelmatch. Linda wist deze te winnen met mooi secuur spel in twee sets. Bij deze bewees ze nog maar eens dat ze zeker niet mag afgeschreven worden in enkel. Mooie prestatie Linda! Jelle verloor de eerste set nipt, maar door minder fouten en een hoogdoorzettingsvermogen won hij set 2 en set 3.

Ondertussen was het al 4-1, van een punt waren we al zeker, waar we wouden meer!

Laura begon ongeveer op hetzelfde moment aan haar enkel als Linda en Gert aan hun mix. De enkelmatch van Laua was echt wel een thriller en zeker de moeite waard om naar te kijken. De eerste set werd door Laura verloren, waarna de tweede werd gewonnen met 22-20. De derde set was op het scherpst van de snee. De tweede mix wou hun derde set niet beginnen omdat het zo spannend was! Uiteindelijk verloor Laura de derde set met 21-23. Helaas, maar toch een knappe prestatie Laura!

4-2 met de mixduels nog voor de boeg.

Over de mix van Cindy en Andreas kan ik kort zijn. Deze werd vlotjes gewonnen in twee sets. Zij zijn blijkbaar al goed op elkaar ingespeeld.

De tweede mix met Linda en Gert verliep iets minder van een lijen dakje. Na de eerste set was er nochthans geen sprake van paniek of onrust. Deze werd gewonnen met bij momenten zeer goed spel van ons. De tweede set slopen er bij ons weer wat meer foutjes en deze werd dan nipt verloren met 18. De derde set was afwisselend goed en zwak spel wat tot slot resulteerde in winst voor Landegem. Ik kon opgelucht ademhalen want ik voelde de bui alweer hangen.

met een mooie 6-2 overwinning zijn we alvast zeker niet slecht gestart met onze ploeg. Als Jelle en Ik onze dubbels beginnen winnen worden we nog misschien nog onklopbaar :).

Na de match konden we nog genieten van heerlijke vanille- en chocoladepuddings die Laura had gemaakt.