Gisteren vertrokken we met 4G richting Stekene. Enkel vaste speelster Pascale gaf nog eens forfait omdat ze vertoeft in warmere oorden. Nichtje Laura was reserve van dienst.

Ik denk dat één ieder van ons met het gedacht was, dit wordt opnieuw een moeilijke opdracht, Stekene staat boven ons, en zowel hun dames als heren zijn wel sterk.

We begonnen met de dubbels, hierover kunnen we kort zijn. Het was voor zowel de heren Frank en Geert als de dames Béa en Laura vrij vlug over en out. Van spanning was er geen sprake.

Dan begonnen Frank en Béa aan hun enkel. Frank mocht het opnemen tegen Robby, Het werd een spannende 3-setter, maar met winst voor Frank. Béa maakte korte metten met haar tegenstreefster en bingo 2de match punt was binnen.

Nick en ikzelf begonnen ook aan ons enkelspel, hierover kunnen we ook kort zijn, binnen de kortste keren was het ook over en out voor ons, opnieuw zonder spanning.

Tussenstand 4-2

Dus 1 puntje konden we nog rapen als we gelijkspel haalden.

De mixen starten, van mix 1 - Geert en Laura, kan ik weinig zeggen, want ik was op dat moment zelf aan het spelen. Maar aan de punten te zien was het ook vlug over en out, maar deze keer voor de tegenstand (14-21 en 6-21)

Mix 2, Nick en ikzelf, set 1 bingo, set 2 verlies, met gevolg dat 3de set wel heel spannend was en na wat coaching van Frank en Geert .....toch winst met 19-21 in de 3de set. We waren super content, vooral omdat we eigenlijk dit seizoen nog geen enkel mix samen hadden gewonnen.

Eindstand 4-4.

Tevreden team, tevreden ploegkapitein en ook Pascale was content.

verslaggever van dienst: Sylvie-ploegkapitein 4G

 

Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com