Zoals de trouwe volger al weet eindigt onze eerste herenploeg dit seizoen op een ondankbare 2e plaats. Na vorig jaar nipt degradatie te vermijden is dit reeds een hele vooruitgang, maar zoals iedereen weet

“You don’t win silver, but you lose gold”. Het zal dan ook enige tijd duren voor we met gepaste trots kunnen terugkijken op dit al bij al geslaagd seizoen. Omdat statistieken niet liegen hieronder enkele cijfers en feiten:

  • Landegem was binnen onze reeks de ploeg met het meeste gewonnen wedstrijden. Op een volledig seizoen verloren we slechts 26 wedstrijden!
  • Heren enkel 4 werd geen enkele keer verloren! Hierdoor is Jelle dan ook de terechte MVP met maar 4 verliesmatchen in totaal.
  • In schril contrast met het engagement van Jelle staat het totaal gebrek aan ernst bij zowel Andreas als Gert. Andreast was op maar liefst 2 (!) ontmoetingen er niet bij. Dit terwijl Gert één volledige ontmoeting aan zich voorbij liet gaan wegens vakantie in Florida. Volgend jaar beter plannen Gert!
  • De titel van supporters MVP gaat met voorsprong naar Jochen. Nadat deze zag dat de gewone MVP niet meer te halen was, schoolde hij zich om tot supporter en miste geen enkele match (zelfs niet in Ronse en Wortegem-Petegem, rare jongen). Hierbij ook een eervolle vermelding voor mama Ducheyne die engelengeduld heeft met haar 2 oogappeltjes..
  • Andreas volgend seizoen naar eigen zeggen de eerste A zal worden binnen de club en ons alsdus naar een titel zal leiden.
  • Thijs dit niet kan laten gebeuren en op zichzelf een ploeg zal oprichten. De meest zekere manier voor een titel is volgens hem “Ik moet gewoon alle 8 matchen spelen”.

Het wordt ongetwijfeld een boeiende strijd!                            

  • We geen kampioenenweekend kunnen doen, maar er toch een “2e plaats-avond” van zullen maken.
  • De dames het (deze keer!) beter deden dan de heren. Onze felicitaties dus met de titel (al was dit natuurlijk maar in derde, wij spelen wel in tweede.. :) )

Volgend jaar gaan we opnieuw voluit voor de titel,  hopelijk terug met zes en zonder blessures.

Bedankt aan alle supporters, tot volgend seizoen!

Jochen

Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com