Bij 't schrijven van dit artikel is 4H bijna door zijn heenronde. Met 3 overwinningen en één nederlaag kan de gloednieuwe kapitein best tevreden zijn.

In de eerste match kregen we Latem tegenover ons, die een nieuwe ploeg hadden opgestart. Nog een beetje plankenkoorts aan de overkant en een ideaal seizoensbegin voor ons!

Lembeke liet zich niet zo makkelijk kisten: het stond 2-2 na de dubbels en de enkels beslisten over winst of verlies. Helaas viel het enkeltje aan de verkeerde kant: zowel Lowie als Niels delfden het onderspit in de derde set, waardoor we met 5-3 de boot ingingen.

In de volgende thuismatch bleek 4Ghent een taaiere klant dan vorig seizoen. In de dubbels werd met veel moeite een 3-1 voorsprong uitgebouwd. Lowie won zijn enkel, maar vervolgens gingen Bart en Niels onderuit. Alle druk op de nieuwbakken competitiespeler Geoffrey om toch die overwinning uit de brand te slepen. Na een enorm slopende tweede set bleek het vat bij de 4Ghent speler iets meer af: 5-3 winst!

Gisteren mochten we dan op bezoek bij de andere Gentse ploeg. De dubbels gingen relatief eenvoudig naar ons, behalve bij Gino en mezelf. We besloten het iets spannender te maken dan nodig en haalden de overwinning binnen met 27-25 in de derde set! De enkels werden even vlot binnengehaald, waardoor we met een droge 0-8 huiswaarts keerden.

Volgende woensdag staat een thuismatch tegen Wetteren op het menu: zij lieten nog niets liggen, dus dat belooft best wel spannend te worden....

Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com