Een prachtige zondag zorgde vooral voor veel files en overvolle treinen van en naar de Kust. 4H blies echter verzamelen voor een uitwedstrijd tegen Gentse. Luc was nog niet voldoende hersteld van zijn blessure, dus ondergetekende was kapitein-ad-interim voor deze korte verplaatsing. Samen met kampioen Christophe, Niels, Gino, Lowie en Bart zorgde dat voor een onuitgegeven opstelling. Gentse was ook niet meer dezelfde ploeg die we in oktober met 8-0 naar huis stuurden. Op papier ging het een evenwichtige match worden: Allebei de ploegen hadden 2 C2's in de rangen.

Christophe en ik beten de spits af op dubbel 1, terwijl Gino & Niels aan de slag gingen op dubbel 3. Wij moesten helaas de duimen leggen in twee nipte sets, waarbij het matchpunt een voorbeeld was van de konijnenpoot die de tegenstanders op zak hadden: een smash tegen het netrandje,die er dan nét overrolt... Op het andere terrein waren de eerste twee sets netjes verdeeld, maar in de derde set lukte er niets meer voor Landegem: een vrij harde afstraffing en zowaar 0-2 achter. De kapitein-ad-interim begon het toch wat somber in te zien, aangezien de enkels niet echt de grootste specialiteit zijn van 4H.

De tweede dubbels: ik mocht nu met Lowie aantreden tegen hetzelfde duo. Ditmaar liep het een pak beter, met een spannende driesetter tot gevolg. Deze keer konden we die wel winnend afsluiten!
Ondertussen was ons laatste koppel bezig aan hun match. Gino had Bart gevraagd om alleen maar iets te zeggen als het nodig is en wonderwel lukte dat nog ook. Ze kropen door het oog van de naald in hun eerste set: een 13-19 achterstand werd nog omgebogen naar 22-20 winst. De tweede set was iets minder spannend, maar ditmaal ook in het voordeel van Landegem en zo hingen de bordjes terug gelijk.

Christophe had helemaal geen problemen met zijn (ongemotiveerde) tegenstander: twee korte sets zorgden niet eens voor zweetdruppels bij onze invaller van dienst.  Niels zag daarentegen sterretjes tegen zijn tegenstander, waardoor het terug 3-3 werd.
Alles hing dus af van Lowie en Bart. Lowie ging er als een wervelwind vandoor - wat een oma op de supportersbanken niet kan doen! - en liet de tegenstander een flink pak lopen. Zelfs met wat jeugdige overmoed op't einde van de eerste set werd er toch nog gewonnen. In set 2 stond er helemaal geen maat meer op Lowie en bracht hij het eerste punt binnen! Oma is altijd welkom op de volgende match =)

Ondertussen had "Joker" Bart het knap lastig in de laatste enkel. Het werd een lange strijd, vol pluimen buiten, pluimen in het net, stress én zuurstoftekort. Maar de joker stelde niet teleur: hij trok ditmaal aan het langste eind en haalde de overwinning nipt binnen! De 5-3 overwinning betekent dat we dit seizoen minstens derde eindigen. Met nog twee matchen te gaan is nog alles mogelijk... De volgende match is ditmaal thuis, tegen 4Ghent.

Uitslag

Reacties   

Dorie
0 #
I got this web site from my buddy who shared with me concerning this web site and at the moment this time I am
browsing this web page and reading very informative
articles or reviews here.

Look at my site; keygen: http://ngrace.org/xe/CCM/498952
03-05-2019 06:35 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com