Hopelijk wordt dit geen vaste titel het hele seizoen… Het moet gezegd: dit jaar krijgen we de hoofdschotel van bij het begin. Onze eerste 2 wedstrijden zijn wellicht (en hopelijk) meteen de zwaarste. Na Pluimplukkers kregen we maandag Latem-De Pinte 3H op bezoek. Een uurtje voor de start nog wat aanpassingen aan de opstelling wegens Bruno die jammer genoeg verhinderd was, en we konden ons uitleven…

Finol en Nathan mochten de 4de dubbel spelen terwijl Gert en ik de 1ste voor onze rekening namen. Zoals de titel doet vermoeden, deden de eerstvermelden wat ze moesten doen: winnen! Bij Gert en mij liep het met momenten iets minder goed, maar we vonden toch ‘onzen draai’ en voelden dat winst erin zat. Helaas werd het een herhaling van vorige match, nipt verloren in 2 sets. De 2de dubbel was voor Finol en Bert, terwijl Nathan intussen de 4de enkel begon. De dubbel verliep niet al te best waardoor het vrij snel 1-3 stond. Nathan speelde naar eigen zeggen ‘niet zo goed’, maar kon toch 2x 18 halen. Dat beloofd voor de tegenstrever als hij ‘ietsje beter’ zal spelen (volgende maal hé Nathan)!

Bert, Gert en Finol speelden tegelijk de enkels. De jonge garde van onze ploeg had duidelijk moeite met de zware tegenstand. De verliescijfers werden maar moeizaam verteerd. Mannen, we gaan ze niet allemaal winnen, maar laten het kopke niet hangen na een mindere match hé. Er komen zeker en vast nog leuke en spannende wedstrijden en met het niveau dat we nu spelen, zullen we niet afgaan in deze poule! Dus: op naar de volgende met nieuwe moed!! Ik zou bijna vergeten zeggen dat Finol intussen wederom alles uit de kast haalde om zijn enkel te winnen. Helaas was het dit keer net niet… En zo komt dan een relatief ‘droge’ 1-7 op het bord. Naar mijn mening zat er echter toch iets meer in, en zal het er vroeg of laat wel uitkomen.

Met speciale dank aan de wedstijdleider (LVT) die hem ‘geplaceerd’ heeft in de zaal om alles netjes op te schrijven (voor 2 ploegen nog wel!) en digitaal door te sturen! De bokes in de Mixit gingen sneller binnen dan de uitslagen doorgestuurd werden (’t is wellicht nog een inbelverbinding…).

C

Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com