De kop is er af voor Heren 1.

Met een zondagnamiddagverplaatsing naar de Mintons in Sint-Niklaas voor de boeg, waren we er niet zo gerust in. In Sint-Niklaas hadden we in het verleden nog nooit veel meegegraaid. En we moesten PJ missen, die paraat moest zijn op de chiro.

Met Jelle ipv PJ begonnen we er aan. Probleempje: er kon slechts telkens maar 1 dubbel gespeeld worden. Voor ons niet echt een probleem, wel voor de mannen van de Mintons, want om 17.00u ging het licht uit in de zaal. Dus hebben we geprobeerd om 17.00u te halen, door allemaal driesetters te spelen. Behalve de twee laatste enkels, want dan wisten we toch al dat we 17.00u niet hingen halen.

Luc en Thijs haalden het dus in 3 sets in hun eerste dubbel. Eerste set gewonnen, tweede set verloren, derde set gewonnen. Deze laatste zin mag ik gerust een aantal keer kopiƫren, want bij zowel Bart en Steven in onze derde dubbel, als Thijs in zijn enkel (mooie, spannende match!), was het hezelfde wedstrijdbeeld.

Ook bij Bart en Andreas, en Luc en Jelle begon het op dezelfde manier: eerste set gewonnen, tweede verloren, maar jammer genoeg ging bij hen ook de derde verloren. 2-3 na de dubbels en de eerste enkel. Andeas besloot hetzelfde wedstrijdbeeld van de eerste matchen te volgen, door in 3 sets te winnen (eerste gewonnen, ...). Alleen lag zijn tegenstander hem niet zo. Na wat opgekropte frustratie in de derde set, bracht zijn innerlijke woede de nodige kracht om te winnen.

2-4, het gelijkspel was binnen. Jelle en Steven konden in de laatste twee enkels proberen de buit volledig mee te nemen. Jelle betaalde wat leergeld, en verloor in twee sets. Gelukkig kon ondergetekende zijn enkel winnend afsluiten in 2 sets.

Zo graaiden we de volledige buit mee uit de Witte Molen (alleen jammer dat het geen witte douches waren! Schimmelkleur en -geur kan ik hier jammer genoeg niet goed beschrijven!). Voor heren 1 is dit een half wonder, want onze openingsmatch werd vroeger zelden of nooit gewonnen. Hopelijk is dit een voorbode voor een mooi seizoen.

Na de wedstrijd kwam onze ploegkapitein met een 'nieuwe afspraak': wie de winnende match gewonnen had, mocht het verslag schrijven. Bij deze is het dus gebeurd, maar Bart, je bent gewaarschuwd: de volgende keer verlies ik dan hoor!

Morgen staan we alweer paraat voor een thuismatch tegen Geraardsbergen! Supporters van harte welkom.

 

Met vriendelijke groeten, uw zeer gewaardeerd reporter voor 1 dag!

Steven

Reacties   

Bart
0 #
Verliezen ,verliezen. Diegene die de beslissende verliesmatch speelt heeft er ook van hoor Steven!! :P
15-09-2014 08:15 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com