Afgelopen zondag en maandag was het terug aan de eerste gemengde ploeg om zijn badmintonslofkes aan te trekken.
Zondag mochten we de Provinciale kampioenschappen afsluiten tegen de derde gemengde ploeg van Drive.
En gisteren zakten we af naar Oudegem waar de 4de gemengde ploeg ons stond op te wachten.
Zondag zonder Bart, Thijs, Sarina en 1ste reserve Jana, maar wel met Frank, Evelien, Geert, Cindy, mezelf en een jarige Emma die de avond voordien amper bed gezien had, mochten we proberen om toch iets te gaan halen.
Drive die zich voor de gelegenheid ook nog eens had versterkt met een extra B1 (Lode De Vos) om de leider in de tussenstand (wij dus) eens een nederlaag te bezorgen, was op papier veruit de sterkste ploeg.
Bleek na de dubbels en de enkelspelen dat dit niet alleen op papier maar ook op het terrein zo was en voor de gemengde wedstrijden stond het al 6-0, zelfs Emma verloor haar wedstrijd tegen Yasmine waar ze anders zonder problemen van wint, maar haar korte nacht zal daar waarschijnlijk voor iets tussen gezeten hebben.
De gemengde dubbelwedstrijden waren er nog om de eer te redden.
Geert en Cindy gingen al vlug de boot in en konden ook daar geen vuist maken.
Emma en ikzelf mochten het opnemen tegen de gelegenheidsspeler Lode en zijn B2 partner Marijke.
Emma die op tornooien nog nooit tegen Lode gewonnen had, zag de bui al hangen, zeker nadat ze eerder ook al haar enkelspel had verloren.
Na een moeizame eerste set die we verloren met 21-12, was het al een stuk beter in de 2de die we wonnen met 22-24, in de derde en laatste set domineerden we het spel en wonnen uiteindelijk nog vrij gemakkelijk van het op papier veel sterkere koppel, de enige winstwedstrijd van de avond, en Emma weet nu ook dat ze van Lode kan winnen. 
Maandagavond nog altijd zonder Thijs, maar wel met Sarina en Bart, stond er in Oudegem alweer een versterkte ploeg ons op te wachten.
Na de dubbel en enkelspelen was de stand 3-3 wat voor ons toch al bij al nog meeviel wetende dat onze mix-koppels behoorlijk sterk presteren.
Emma en ikzelf kregen alweer een B1 en B2 voorgeschoteld en Bart en Cindy maakten ondertussen korte metten met het 2de gemengde duo van Oudegem.
Ons dubbelspel was er terug eentje op het scherp van de snee met winst in de eerste 1ste nipt verlies in de 2de set en een nog nipter verlies in de derde set.
Bijna hadden we een derde B1-B2 koppel op rij, na eerdere winst in Beveren en in Dendermonde op ons palmares mogen bijschrijven, jammer dat dubbel en gemengde wedstrijden geen punten opleveren, wie weet welk klassement moeten ze dan niet uitvinden.Wink

Reacties   

Lens
-1 #
Oudegem kwam nochtans niet versterkt aan de strijd hoor. Bart/Tom/Tim en Veerle/Saskia zijn vaste spelers in 4G.
07-11-2012 08:45 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Luc
+1 #
Het is nogthans maar de 2de keer op 5 wedstrijden dat Bart meedoet, niet echt een vaste waarde als je het mij vraagt.
07-11-2012 09:50 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Lens
0 #
helaas voor Bart heeft hij daar redenen voor. Niet iedereen kan elke wedstrijd spelen, hoe spijtig ze dat ook vinden.

Wou dit gewoon eens corrigeren zonder bijklank, blijkbaar worden daar ook al negatieve reacties voor gegeven, jammer.
09-11-2012 09:58 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com