Gisteren was het terug aan onze dames van de eerste ploeg, Oudegem 2D was de te bekampen tegenstander.
Ruim een kwartier later dan het aanvangsuur kwam het gros van de Oudegemse ploeg aandraven.
De onze voor de gelegenheid met Cindy die Jana verving,waren ondertussen al behoorlijk opgewarmd en wachtten geduldig op de aanvang van de eerste wedstrijden. Er werd begonnen met de 1ste en 4de dubbel omdat de dames van Oudegem maar met 4 waren en onderling een andere opstelling hadden, kon er niets anders gespeeld worden.
Het waren Sarina en Cindy die het in de eerste dubbel opnamen tegen Saskia en Veerle.
Al vlug bleek dat zijn een maatje te ligt waren voor ons damesduo.
Kaat met Laura waren ondertussen ook het beste van zichzelf aan het geven maar verloren nipt de eerste set, de 2de werd met glans gewonnen maar jammergenoeg konden ze dit niet voortzetten in de derde.
Vervolgens mocht Emma samen met Joke aantreden in de 2de dubbel en Cindy met Evelien in de derde.
Emma en Joke konden niet echt een vuist maken en gingen tenonder in 2de sets, Evelien en Cindy wisten op karakter de derde wedstrijd te winnen, al moet gezegd zijnde dat Evelien toch behoorlijk wat meeval had.
Na een 2-2 stand achter de dubbelspelen was het aan sarina en Emma om hun enkel te spelen, beiden wonnen ze vlot hun eerste set, en Emma walste even vlot over haar tegenspeelster in de 2de.
Sarina had iets meer moeite met haar overbuur maar won uiteindelijk ook haar 2de set.
Vervolgens was het aan Evelien die de 3de partij speelde en Kaat mocht als 4de aantreden, Evelien beet behoorlijk van zich af en won verdiend in 2 sets.
De partij van Kaat was behoorlijk doorspekt met verwikkelingen, intimidaties en emoties, waardoor de partij werd afgebroken bij een door haar tegenspeelster vermeend 14-14 stand, dit terwijl zowel het thuispubliek als haar medespeelster er van overtuigd waren dat het 15-14 was in Kaats voordeel.
Blijkbaar de druppel die de emmer deed overlopen en haar deed beslissen om er mee op te houden.
Na een douche waar haar ongelijk werd ingefluisterd door haar medespeelster wou ze nog een nota op het blad zetten waarin het thuispubliek blijkbaar de boter opgegeten had en er verder over het onfaire spel niets meer vemeld werd.
De cake van Lieve smaakte er niet minder om en ondanks dat onze tegenspeelsters geen zin hadden om er nog eentje te consumeren werd hun toch een stukje cake meegegeven.
Hopelijk leren onze dames iets meer van zich afbijten om dergelijke toestanden in de toekomst te vermijden.
Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com