Spelen op een kermiszondag in september, komt dit wel goed?

Smash For Fun 1G was de ploeg die naar Landegem afzakte, blijkbaar ondervonden ze weinig hinder om tot aan de sportzaal van Landegem te geraken, al was de helft van Landegem afgezet voor de plaatselijke festiviteiten, toch waren ze ruim een half uur op voorhand ter plaatse.

Blijkbaar zagen ze het wel zitten tegen onze gemengde ploeg, die zonder Sarina en met Jana in de kern de volle buit mocht proberen in Landegem te houden.  
Thijs en ikzelf namen de eerste dubbel voor onze rekening, met een moeizame start en een vlotte 2de set was de toon al vlug gezet.
Cindy die voor de gelegenheid met Jana dubbelde, wonnen vlot de eerste maar iets moeilijker de 2de set, al hadden we niet verwacht na de dubbels al 2-0 voor te staan.
Thijs en Emma mochten de eerste enkelspelen voor hun rekening nemen, beiden namens ze vlot de maat van hun tegenstanders.

Bart en Jana mochten de 2de enkels spelen, ook Jana had weinig moeite met haar overbuur, terwijl Bart 3 sets nodig had om zijn spel te winnen.

6-0 na 6 wedstrijden en ons sterkste onderdeel moest nog komen, de gemengde wedstrijden waren vorig seizoen dikwijls beslissend voor winst of verlies, deze keer konden Emma en ikzelf, en Cindy met Bart zonder veel druk onze partijen afwerken.
Bart en Cindy wonnen vlot in 2 sets, terwijl Emma en ikzelf de fouten in de eerste set opstapelden, konden we toch de 2de set binnenhalen, de derde was er eentje voor de prestige, 8-0 oogt mooier dan 7-1, al hebben we er hard moeten voor knokken.

De Kalen Blasius deed deugd achteraf.

Al smaakte die van onze tegenstander ietjes zuurder.
Plaats reactie


Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com