Na deel 1 komt natuurlijk deel 2! Graag terug aanwezig om 20u30...

Speeldag 6 was in ieder geval de speeldag met het hoogste gemiddelde voor de verliezers van dit seizoen! Dat betekent veel spannende matchen, wat ook blijkt uit de vele driesetters.

Bovenaan in de stand wipt Evelien over Bram naar de eerste plaats. Jochen blijft op de derde stek staan.

De winnaar van de week is Luc Heirbrandt. Zijn tweede optreden van't seizoen levert 25 plaatsen winst op. Filip verliest daarentegen 11 plaatsen in de stand.

Uitslagen speeldag 6 en de tussenstand. Tot dan!

Reactie toevoegen

Deze week is het terug intra-tijd! Om de verloren intra van het PK in te halen spelen we volgende week nog eentje, een echt tweeluik dus.

De tussenstand kan je hier bekijken. In de tussenstand klimt Bram naar de eerste plaats, Evelien is knap tweede. Onze nieuwe favoriete verslaggever sluit de top-drie af.

Na de loser van de speeldag, is Laura deze keer dé winnaar: met maar liefst 42 plaatsen winst komt ze terug in de buik van het peloton. De familie Snoeck verliest daarentegen 19 plekken.

Tot dan!

Reactie toevoegen

Na het PK is het terug tijd voor onze interne competitie: intra-tijd! Graag aanwezig om 20u30 voor je match te spelen.

De tussenstand kan je hier bekijken. Tot straks!

Reactie toevoegen

Ook deze week is het terug intra-tijd!

Op de vorige speeldag waren er enkele spannende matchen te noteren. Bram verloor de koppositie na verlies in drie sets. Bart I neemt nu de eerste plaats over na winst in een driesetter. Evelien is - als eerste dame- genoteerd op een knappe vijfde plaats.

De grootste winnaars en verliezers bevinden zich rond de groep "inactieven" - de groep die nog geen intra heeft gespeeld dit seizoen. Liselotte wist beter te doen dan deze groep en wint in totaal 41 plaatsen! Laura daarentegen zakt na deze speeldag 38 plaatsen terug. Maar zoals onze trouwe lezer ondertussen weet: in intra kan alles snel veranderen.

De tussenstand bekijk je hier. Tot dan!

 

Reactie toevoegen

Na twee speeldagen zijn er nog zes mensen die geen enkele set hebben laten liggen. Trekken zij deze lijn door deze week?

De tussenstand kan je hier bekijken. De andere intraclubcompetitie, de enkel-variant, is sedert vorige week van start gegaan. Alle tussenstanden en uitslagen zijn op deze pagina te bekijken.

 

En als uitsmijter: nog tot vrijdag heb je de tijd om in te schrijven voor het PK!

Reactie toevoegen

Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com