Nu woensdag is het de allerlaatste intraclub van't seizoen! En het belooft spannend te worden: Emma, Luc en Nathan staan op een zakdoek van elkaar! Wie heeft de beste eindspurt in huis?

De laatste tussenstand vind je hier. Tot woensdag!

Reactie toevoegen

Speeldag 16 was er eentje van uitersten: ongeloofelijk spannende matchen, maar ook ongeloofelijke uitslagen.

Bart en Evelien krijgen hierdoor een serieuze oplawaai in de stand. De top-drie bestaat nu uit Christophe, Emma en Steven. Maar de achtervolgers zijn niet ver. Met nog 2 speeldagen te gaan kan het alle kanten uit!

Woensdag wordt de voorlaatste speeldag beslecht. Graag aanwezig om 20u30 voor de loting!

Uitslagen speeldag 16 en de tussenstand.

Reactie toevoegen

Nathan verloor in de paasvakantie de leiderspositie in de intraclub. Hij heeft amper 0.4 achterstand op de nummer 1... Evelien! Het beloven nog spannende laatste weken te worden.

Vorige speeldag werden er maar liefst 4 driesetters gespeeld, en ook het gemiddelde voor afwezigen was ook hoog (15.7). Hopelijk even goed deze week!

Uitslagen speeldag 14 en de tussenstand. Tot dan!

Reactie toevoegen

Speeldag 15 ondertussen: we naderen de finish! Leidster Evelien kon niet lang genieten van de eerste stek: de nederlaag kost haar een plek in de top drie. Nathan profiteerde en klimt, ondanks een nederlaag, terug naar de leidersplaats. Gert & Bart volgen echter van dichtbij ...

Nu woensdag is het terug intra-tijd! Graag aanwezig om 20u30 (en vergeet je naam niet aan te duiden op het blad :-) )

Uitslag speeldag 15 en de tussenstand. Tot dan!

Reactie toevoegen

De berichtgeving lag even - net zoals de organisator - in de lappenmand, maar we pikken de draad terug op. Nogmaals een dikke merci aan Laura en Evelien om de organisatie van de intraclub (tijdelijk, denk ik :-) ) over te nemen!

Ondertussen is er bovenaan wel wat veranderd. Want wie duikt daar terug op aan de leiding? Juist ja, mister Intraclub a.k.a. Nathan! Koen is van zijn toppositie verdreven en volgt nu op plaats 6. 

Op de vorige speeldag leed Nathan wel een nederlaag tegen de nummer 2, Gert. De voorsprong is hierdoor wat minder geworden, het laatste woord is hier duidelijk nog niet gezegd.

Bij de dames lijkt Evelien op een nieuwe overwinning af te steven. Emma volgt al op een vol punt, een gigantische achterstand in deze fase van de competitie. Bij de recreanten gaat Filip voorlopig aan de leiding, met een comfortabele voorsprong op Anneleen.

De veteranen worden op dit moment aangevoerd door Koen, met eveneens een zeer riante voorsprong.

 

Nu woensdag is't opnieuw tijd om een match intraclub te spelen. Graag aanwezig om 20u30. Tot dan!

Reactie toevoegen

Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com