Na twee speeldagen zijn er nog zes mensen die geen enkele set hebben laten liggen. Trekken zij deze lijn door deze week?

De tussenstand kan je hier bekijken. De andere intraclubcompetitie, de enkel-variant, is sedert vorige week van start gegaan. Alle tussenstanden en uitslagen zijn op deze pagina te bekijken.

 

En als uitsmijter: nog tot vrijdag heb je de tijd om in te schrijven voor het PK!

Reactie toevoegen

Na de eerste speeldag volgt natuurlijk nummer 2! Graag je naam op't blad voor 20u30. De tussenstand - die nog bitter weinig zegt - kan je hier bekijken.

 

O ja, de inschrijvingen van het PK in Nevele zijn geopend! Er zijn al een pak leden van BC Landegem ingeschreven - jij ook? Inschrijven kan nog tot 19 oktober via https://www.badmintonvlaanderen.be/sport/tournament.aspx?id=F58998B8-3FB2-4044-B7B4-6E02B9011C7D

Reactie toevoegen

Nu woensdag is het de allerlaatste intraclub van't seizoen! En het belooft spannend te worden: Emma, Luc en Nathan staan op een zakdoek van elkaar! Wie heeft de beste eindspurt in huis?

De laatste tussenstand vind je hier. Tot woensdag!

Reactie toevoegen

Het nieuwe seizoen is ondertussen al even uit de startblokken, tijd voor de intraclub om hetzelfde te doen! Nu woensdag staat de eerste match van't seizoen op het programma. Kan er iemand Nathan onttronen als King of Intra? Graag om 20u30 aanwezig!

Reactie toevoegen

Speeldag 16 was er eentje van uitersten: ongeloofelijk spannende matchen, maar ook ongeloofelijke uitslagen.

Bart en Evelien krijgen hierdoor een serieuze oplawaai in de stand. De top-drie bestaat nu uit Christophe, Emma en Steven. Maar de achtervolgers zijn niet ver. Met nog 2 speeldagen te gaan kan het alle kanten uit!

Woensdag wordt de voorlaatste speeldag beslecht. Graag aanwezig om 20u30 voor de loting!

Uitslagen speeldag 16 en de tussenstand.

Reactie toevoegen

Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com