Het einde van het seizoen is nu echt wel nabij! Bovenaan de stand lijkt alles stevig vast te zitten. Alhoewel... Een zeldzame nederlaag voor Bram zorgt ervoor dat Jelle een pak dichter sluipt.

Houdt Bram stand? Of gaat er toch nog iemand anders met de overwinning lopen?

In de andere categorieën lijken ook de eerste plaatsen vrij stevig vast te staan.

Evelien bij de dames, Romain bij de recreanten en Frank bij de veteranen.

Dé winnaar van de vorige speeldag was Laura, met 9 plaatsen vooruit. Koen kreeg daarentegen een verlies van 9 plaatsen te verwerken.

 

Uitslagen speeldag 16 en de tussenstand.

Reactie toevoegen

Speeldag 13 was deze keer geen ongeluksgetal, wel integendeel. Het bleek een topeditie te zijn, met maar liefst 54 (!) deelnemers. Ook de matchen zelf waren van prima makelij: het gemiddelde van 15.55 voor afwezigen is het op één na hoogste van dit seizoen.

Eén uitslag sprong eruit: Frank-Lennart tegen Stijn & Jelle werd in drie sets met telkens verlengingen beslist!

Bovenaan de stand beweegt er weinig: de top-5 blijft netjes op zijn plek. Enkel Koen tuimelt door een nederlaag uit de top-10.

Joris is dan weer onze stijger van de speeldag: met een +11 score klimt hij weg uit de staart van het peloton. Negatieve uitschieter is Jürgen: in de minst opgaande match kreeg hij een serieuze pandoering te verwerken, wat hem ook 15 plaatsen in de stand kost.

Deze week terug intraclub - dus wees op tijd!

Uitslagen speeldag 13 en de tussenstand.

1 reactie

Ondertussen zijn we reeds aan speeldag 9 aanbeland. Er waren wel wat minder spelers dan normaal ("maar" 40), maar dat had misschien ook wel wat met het weer te maken...

Het ziet er naar uit dat we na jarenlange dominantie van Nathan een andere winnaar gaan krijgen. Momenteel is het een nek-aan-nek race tussen Evelien en Bram. De rest van de top-10 is echter ook nog niet uitgeschakeld, het beloven spannende weken te worden!

Dat het snel kan verkeren kunnen Anneleen en Koen beamen. Eén (erg ongelijke) match zorgt ervoor dat Koen 21 plaatsen en Anneleen zelfs 25 plaatsen achteruit gaat.

Beter verging het Peter: een knappe 14 banken vooruit!

Uitslagen speeldag 9 en een tussenstand.

 

Reactie toevoegen

Deze woensdag zitten we ondertussen al aan speeldag 12! Graag je naam op het blad voor 20u30!

De vorige speeldag bleek heel wat spannende matchen te bevatten: Er werden maar liefst 5 driesetters gespeeld! Bovenaan de stand blijft Bram soeverein aan kop. Hij heeft een mooie voorsprong van 0.40 op het nummer twee, Jelle. Jochen sluit de top-drie af.

Karen & Sander waren vorige week de beste leerlingen met maar liefst 10 banken vooruit. Maarten kreeg daarentegen een opdoffer van 13 plaatsen groot.

Uitslagen speeldag 11 en de tussenstand.

 

Tot vanavond!

2 reacties

Na deel 1 komt natuurlijk deel 2! Graag terug aanwezig om 20u30...

Speeldag 6 was in ieder geval de speeldag met het hoogste gemiddelde voor de verliezers van dit seizoen! Dat betekent veel spannende matchen, wat ook blijkt uit de vele driesetters.

Bovenaan in de stand wipt Evelien over Bram naar de eerste plaats. Jochen blijft op de derde stek staan.

De winnaar van de week is Luc Heirbrandt. Zijn tweede optreden van't seizoen levert 25 plaatsen winst op. Filip verliest daarentegen 11 plaatsen in de stand.

Uitslagen speeldag 6 en de tussenstand. Tot dan!

Reactie toevoegen

Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com