Kruis maar het eerste weekend van november aan, want dan landt het PK in Nevele! Alle competitiespelers kunnen hieraan meedoen, want in elke klassering is er een enkel, dubbel en mix toernooi. Alle info vind je op http://pk.bclandegem.be . Hopelijk tot dan!

Reactie toevoegen

Aanstaande woensdag 2 augustus starten we het nieuwe seizoen 2017-2018 op, vanaf 20:00 uur kan iedereen tercht in de sportzaal van Nevele om op een pluimpje te meppen, vanaf 21 augustus starten we ook op maandag, begin september starten we ook op zondagavond en de eerste woensdag van september kan ook onze jeugd aan de slag.

Alle speeldata vind je in de kalender op de site terug.

Ik wens jullie alvast een sportief en blessurevrij seizoen toe.

 

 

Reactie toevoegen

Het seizoen 2016-2017 is aangebroken! Voorlopig spelen we nog in Landegem, maar vanaf 1 september verhuizen we naar de nieuwe sporttempel in Nevele! Daar zijn ze nog druk bezig met de laatste afwerkingen.

Een nieuwe sporthal betekent ook wat wijzigingen in de speeluren:

  • Maandag 19u-20u30 : Jeugd (-18) vrij spelen + training competitiespelers
  • Maandag 20u-22u30 : Volwassenen recreatief spelen + competitiematchen
  • Woensdag 19u-20u30 : Jeugd -18 trainingen
  • Woensdag 20u-22u30: Volwassenen recreatief spelen, met om de twee weken intraclub + competitiematchen
  • Zondag 19u-21u30: Recreatief spelen + competitiematchen

Voor de exacte speeldata kan u terecht in onze kalender.

Ook is er, naast het traditionele lidgeld, een éénmalig beurtensysteem in het leven geroepen. Zo kunnen nieuwe leden 10 keer komen spelen voor een faire prijs. Nieuwe leden kunnen hiervoor ook 3 keer gratis komen spelen.

Alle info kan je terugvinden in onze nieuwe badmintonfolder.

 

Reactie toevoegen

2017 nadert met rasse schreden en 2016 loopt op zijn laatste benen. Naast enkele clichés zijn er natuurlijk ook een paar wijzigingen in de speeluren:

  • 25 en 26 december is er geen badminton.
  • Op 28 december en 4 januari is er geen jeugdtraining. Oudere jeugd is wel welkom om recreatief te komen spelen vanaf 20u.
  • 1 en 2 januari is de sporthal gesloten en bijgevolg geen badminton.
  • Vanaf 8 januari komen we terug in't normale ritme. Alle info op onze kalender!

 

Reactie toevoegen

Het einde van het seizoen is in zicht. Tot juli spelen we nog in de oude sporthal in Landegem. Vanaf augustus zal sporthal Oostbroek onze nieuwe stek worden.

Vorige week kregen de clubs een rondleiding. Het gebouw is nog niet volledig af, maar je krijgt al een prima beeld van hoe het er gaat uizien. Alle foto's kan je in dit album bekijken.

1 reactie

Logo badmintonplus

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com